Discussion – 

Najboljša platforma za e-trgovino v letu 2023

Najboljša platforma za e-trgovino vam omogoča enostavno prodajo izdelkov in storitev na spletu. Če prodajate storitve, fizične izdelke ali ekskluzivni dostop do vaše vsebine, obstaja platforma za e-trgovino, ki bo izpolnjevala vaša merila. Vendar ni vsaka platforma zgrajena enako. Prava platforma za vaše podjetje bo odvisna od vaše panoge in izdelkov ali storitev, ki jih ponujate.

Kaj so platforme za e-trgovino?

Platforma za e-trgovino je programska oprema, ki vam omogoča prodajo fizičnih ali digitalnih izdelkov na spletu. Lahko so v obliki orodja za izdelavo spletnega mesta, sistema za upravljanje vsebine (CMS) ali vtičnika WordPress, posebej zasnovanega z orodji za podporo spletne prodaje.

Lahko vam pomagajo zgraditi vašo trgovino, upravljati vaše izdelke, zbirati plačila in se integrirati s ponudniki dostave. Odvisno od platforme e-trgovine, ki jo izberete, imajo morda integracije tretjih oseb, ki se povezujejo s sistemi POS, mobilnimi napravami ali aplikacijami, s čimer vašo spletno trgovino prenesejo brez povezave v resnični svet. Ne glede na to, kaj želite prodati, obstaja platforma za e-trgovino, ki lahko opravi to delo.

Najboljša platforma za e-trgovino za vas je odvisna od pomembnih dejavnikov, ki jih morate upoštevati, vključno z enostavnostjo uporabe, funkcijami in seveda ceno. Najpomembneje je, da boste želeli platformo, ki bo lahko omogočila najboljše poslovanja za vaše podjetje.

WooCommerce

velja za najboljši vtičnik za e-trgovino za WordPress. Ta mogočna platforma za e-trgovino deluje na katerem koli spletnem mestu WordPress in omogoča prilagajanje neposredno v roke lastniku trgovine. Obstaja na tisoče plačljivih in brezplačnih tem, ki jih lahko uporabite za uporabo svoje spletne trgovine.

Na spletni strani ThemeForest.net boste našli ogromno tem WooCommerce, ki se ujemajo s katero koli blagovno znamko, trgovino ali slogom, ki si ga lahko predstavljate. Uporaba zmogljivo orodje za izdelavo spletnih mest, kot je Divi, popelje tudi prilagajanje vaše trgovine na povsem novo raven.

WoCommerce vam omogoča prodajo digitalnih in fizičnih izdelkov takoj po izdelavi. Izdelki imajo lahko galerije, opise, atribute, ocene in kategorije. Njegov zmogljiv CMS pa omogoča enostavno in učinkovito upravljanje izdelkov.

Za zbiranje plačil se WooCommerce integrira s plačili PayPal, Stripe in WooCommerce. Ali pa najdete vtičnik za plačila, ki se lahko poveže z izbranim plačilnim procesorjem.

WooCommerce podpira tudi različne dodatke in druge vtičnike za razširitev funkcionalnosti, ki presega tisto, kar je izvorno na platformi. WooCommerce se povezuje s številnimi platformami tretjih oseb za pošiljanje, trženje plačil in drugo. Ker platforma temelji na WordPressu, lahko verjamete, da se WooCommerce dobro ujema s priljubljenimi vtičniki za SEO, kot sta Yoast in Rank Math, All in One SEO, da bi izboljšali vašo uvrstitev v rezultatih SERP.

Ključne lastnosti WooCommerce:

  • veliko brezplačnih in plačljivih tem
  • veliko vtičnikov in integracij
  • močan poudarek na straneh izdelkov, optimiziranih za SEO
  • avtomatizirani kalkulatorji davka in poštnine
  • prodajajte lahko v več valutah in jezikih

Z orodji za izdelavo spletnih strani, kot je Divi, je mogoče na WooCommerce ustvariti strani za nakup po meri, košarico in druge strani, povezane z e-trgovino. Divi ima več kot 30 izvornih modulov, ki jih je mogoče prilagoditi in postaviti v katero koli predlogo za oblikovanje, ki jo želite ustvariti v njegovem zmogljivem Theme Builder. Ta funkcionalnost ni omejena le na Divi; številni drugi vtičniki za ustvarjanje strani lahko do visoke stopnje oblikujejo WooCommerce.

WooCommerce je priljubljena platforma za e-trgovino, ki ponuja številne funkcije in prednosti, zaradi katerih je odlična izbira za mala podjetja.

Prednosti uporabe WooCommerce:

Stroškovno učinkovito: WooCommerce je brezplačen za prenos in uporabo, zaradi česar je cenovno ugodna možnost za mala podjetja z omejenimi proračuni. Poleg tega njegova obsežna zbirka vtičnikov, dodatkov in tem ponuja široko paleto funkcionalnosti brez dodatnih stroškov.

Uporabniku prijazen: WooCommerce je zasnovan tako, da je enostaven za uporabo in nastavitev tudi za tiste brez tehničnega znanja. Platforma ponuja vrsto možnosti prilagajanja, ki malim podjetjem omogočajo, da ustvarijo spletno trgovino, ki je prilagojena njihovim potrebam.

Zmogljivosti integracije: WooCommerce se integrira s široko paleto druge programske opreme in platform, vključno s plačilnimi prehodi, ponudniki dostave in orodji za avtomatizacijo trženja. To malim podjetjem olajša poenostavitev poslovanja in povezovanje s strankami.

Razširljivost: WooCommerce lahko sprejme podjetja vseh velikosti, od tistih, ki šele začenjajo, do tistih z velikim obsegom prodaje. Platforma lahko obravnava več izdelkov, različic in naročil, zaradi česar je odlična izbira za rastoča podjetja.

Močna podpora skupnosti: WooCommerce podpira velika in aktivna skupnost uporabnikov, razvijalcev in sodelavcev. To zagotavlja, da platforma ostane posodobljena, varna in optimizirana za mala podjetja.

Na splošno je WooCommerce odlična platforma za mala podjetja, ki želijo svoje izdelke prodajati na spletu. Njegova stroškovna učinkovitost, prijaznost do uporabnika, zmožnosti integracije,

Jadranka Smiljić

Jadranka Smiljić, vaša spletna asistentka. Izdelujem učinkovita, funkcionalna in uporabniku prijazna spletna mesta, ki izpolnjujejo zahteve naročnika in uporabnikom zagotavljajo pozitivno izkušnjo.

Preberite še