salonkarma.si
Kozmetični salon Karma - salonkarma.si - lokalno podjetnica Karmen Zorman Mediestetik je specializacija na področju medicinsko estetske terapije, tako imenovane regionalne kozmetične terapije sekundarnih težav s kožo, njenih patoloških sprememb in zapletenih kožnih stanj.
salonkarma.si

Karmen je potrebovala prenovljeno spletno stran, ki bi bila korak s časom in potrebovala je nekoga, ki bi vse prevzel  skrb za tehnično podporo. 

Spletna stran, ki jo danes vidite je že naša tretja prenova. Najprej smo vzpostavili stran z vsemi posodobitvami storitev, nato smo prenovili izgled. Lani pa smo še uspešno dodali spletno trgovino.

Zahteve

predstavitev storitev, eleganten izgled, tehnična podpora, prevzem skrbi za vzdrževanje in uvajanje novih tehnologij

Izvedba

Skupaj z Karmen smo najprej izvedli kratki tečaj; kako pisati vsebino za spletno stran, kaj so poglavitne lastnosti dobrega teksta. Stranki smo uredili slike, dodali tekst. Testirali smo cenik pri uporabnikih, ki smo ga nato prilagodili, da je razumljiv strankam in da se hitro znajdejo. Nazadnje smo dodali še trgovino z izdelki, ki jih ima tudi v svojem salonu.

Končni rezultat

Zelo smo veseli, da naše sodelovanje traja že toliko let in da se vsako leto nagrajuje naš vzajemni poslovni uspeh.

Poleg izdelave spletne strani, spletne trgovine, vzdrževanja in gostovanja smo za Karmen uredili GDPR, da je njeno poslovanje po najnovejših smernicah Varstvo osebnih podatkov.

Zagnali

2014

Plarforma

WordPress

Stranka

k a r m a Karmen Zorman s.p.

Zavedamo se, da gre rast podjetja z roko v roki z odlično ekipo in spletno stranjo, ki prodaja vaše storitve – produkte.

Zaupajte nam izdelavo vašega spletnega mesta v naše strokovne roke.