Doza pozitive z Jadranko

NAŠE VREDNOTE DOLOČAJO, KDO SMO

Pozdravljeni! Sem Jadranka Smiljić, ustanoviteljica in vodja podjetja SGeek.

Pri našem delu cenimo oseben pristop. Želimo vas spoznati, prisluhniti vašim potrebam in vključiti vaše ideje. S tem ustvarimo tesno sodelovanje, ki omogoča izdelavo spletnih strani, ki so prilagojene vašim željam in ciljem.

Pri SGeeku se ne omejujemo na zgolj izdelavo spletnih strani. Naš cilj je ustvariti celovito izkušnjo, ki vključuje razumevanje vašega podjetja, pisanje kakovostne vsebine, vzpostavitev intuitivne navigacije, estetsko oblikovanje ter uporabo najnovejših tehnologij. Naša rešitev je več kot le spletna stran – je orodje, ki vam bo pomagalo doseči nove višave uspeha.

Ne glede na to, ali ste uveljavljeno podjetje, začetnik ali ustvarjalec, ki želi deliti svojo strast s svetom, smo tu, da vam pomagamo. Naša dostopnost, iskrenost in oseben pristop so temelji našega dela. Skupaj bomo ustvarili spletno stran, ki bo odražala vaše edinstveno poslanstvo in navdihnila vaše obiskovalce.

Kakšne izkušnje imate z izdelavo spletnih strani ali spletnih trgovin?

Imam obsežne izkušnje z izdelavo spletnih rešitev. Kot ustanoviteljica in glavna izvajalka v podjetju Sgeek sem osebno odgovorna za vsak projekt. Skozi leta sem uspešno zaključila številne projekte za različne stranke iz različnih panog.

Kako poteka proces izdelave spletne strani ali trgovine, vključno s časovnico in proračunom?

Proces izdelave spletne strani ali trgovine v podjetju Sgeek je temeljit in usmerjen k doseganju ciljev stranke. Najprej opravim temeljito raziskavo, da razumem vaše cilje in potrebe. Nato osebno načrtujem in oblikujem rešitev ter nato izvajam razvoj in programiranje.

Glede na obseg projekta in zahteve določim časovnico in proračun. Moja prednost je zagotoviti, da projekt teče brezhibno in v okviru predvidenih sredstev.

Kako bo spletna stran ali trgovina optimizirana za iskalnike (SEO) in kakšno podporo nudite po izdaji?

SEO je ključnega pomena za uspeh spletne rešitve. V podjetju Sgeek se trudim, da bo vaša spletna rešitev ustrezno optimizirana. To vključuje izbiro ključnih besed, optimizacijo vsebin, strukturo spletnega mesta in druge pomembne dejavnike.

Po izdaji sem vedno na voljo za podporo. Ponujam redne posodobitve, varnostne ukrepe in reševanje morebitnih težav, da bo vaša spletna rešitev vedno v vrhunski formi.

Sgeek - pot v svet spletne prisotnosti

Ko sem se soočila z enim največjih preizkušenj v svojem življenju, sem dobila idejo za svoje podjetje, Sgeek, ki bi izpolnilo moje osebne potrebe, obenem pa bi pomagalo številnim podjetnikom pri izboljšanju njihove spletne prisotnosti.

Kot samohranilka v času moje druge nosečnosti, nisem videla druge rešitve kot ustanovitev svojega lastnega podjetja. S tem sem si zagotovila ne le finančno neodvisnost, temveč tudi možnost prilagoditve delovnega časa potrebam svojih otrok. Moja zavezanost družini je bila gonilna sila za ustanovitev Sgeeka, podjetja, ki združuje mojo strast do izdelave spletnih strani s sposobnostjo pomagati drugim.

Kot diplomirana inženirka računalništva in informatike, imam trdno osnovo na področju spletne tehnologije. Moja strast do izdelave spletnih strani je še dodatno okrepljena z znanjem, saj sem za svojo diplomsko nalogo pisala o Uporabnih in dostopnih spletnih straneh. To znanje in strast sem prenesla v Sgeek, kjer pomagam podjetjem postaviti svojo spletno prisotnost.

Moja vizija za Sgeek je precej ambiciozna - želim pomagati čim širšemu krogu podjetnikov iz različnih panog. Želim ponuditi celovito podporo, od začetka podjetništva do vzpostavitve spletne prisotnosti, trgovine, marketinga in skrbi za podjetnike. Z drugimi besedami, od A do Ž, kot sem nekoč imenovala svoje podjetje - AlfaOmega. S Sgeekom želim, da stranke ne le imajo spletno prisotnost, temveč se tudi lahko zanesejo name kot na dolgoročnega partnerja.

Sgeek izstopa od konkurence z osebnim pristopom. Znana sem po hitri odzivnosti in skrbi za svoje stranke. Poleg tega so moje storitve finančno dostopne, kar omogoča tudi manjšim podjetjem, da pridobijo kakovostno spletno prisotnost. Moje vrednote so spoštovanje, zaupanje in dolgoročno partnerstvo, pri čemer je skupno dobro pred denarjem.

Najpomembnejši dosežki Sgeeka so več kot 100 uspešno izdelanih spletnih strani, vendar ciljam še višje. Želim doseči več kot 100 strank, katerim bom vzdrževal spletne strani, kar dokazuje mojo predanost dolgoročnemu uspehu mojih strank.

Moja zgodba je zgodba o vztrajnosti, ljubezni do družine in strasti do spletnega sveta. Moje podjetje, Sgeek, ni le izraz mojih osebnih potreb, temveč tudi prizadevanje za povečanje spletne prisotnosti in uspešnosti drugih podjetnikov, pri čemer jim nudim osebno podporo in strokovnost. Z Sgeekom se moje stranke ne le odločijo za izboljšanje svoje spletne prisotnosti, temveč tudi za trajno partnerstvo z nekom, ki jim zares skrbi za uspeh.